Laserleikkaus palvelut Tampere

Tarkka ja Luotettava Laserleikkaus

Woozubstudion laserleikkauspalvelu tarjoaa tarkkuutta, jota et löydä muualta. Käytämme huippuluokan laserleikkausteknologiaa, joka takaa täydellisen tarkkuuden ja viimeistelyn jokaisessa leikkaustyössä. Tämä merkitsee vähemmän virheitä ja kustannuksia sinulle.

#laserleikkaus #tarkkuus #Laserleikkaus palvelut Tampere

 

Yksilölliset Laserleikkausprojektit

Jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä laserleikkauspalveluita. Käsittelemme kunkin projektin yksilöllisesti, jotta voimme täyttää juuri sinun tarpeesi. Haluatko oman suunnittelusi toteutettavaksi? Ota yhteyttä, niin tehdään se yhdessä!

#laserleikkaus #yksilöllinen

 

Nopea ja Tehokas Laserleikkaus

Woozubstudion laserleikkauspalvelu on nopea ja tehokas ratkaisu materiaalien leikkaamiseen. Teknologiamme ansiosta voimme tarjota nopeat toimitusajat ja korkealaatuiset lopputulokset. Säästä aikaa ja rahaa valitsemalla meidät.

#laserleikkaus #nopeus

Laserleikkaus kaikille materiaaleille

Olipa kyseessä puu, akryyli, metalli tai jokin muu materiaali, Woozubstudion laserleikkaus on ratkaisu. Teknologiamme mahdollistaa monenlaisten materiaalien leikkaamisen tarkasti ja tehokkaasti. Kerro meille tarpeesi, ja annamme ratkaisun.

#laserleikkaus #monipuolisuus

Leikkuuala 1300*900 mm

  • Leikkuuala 1300*900 mm

Toimivat materiaalit

Materiaali Huomautuksia Varoituksia
Puu Ohut puumateriaali leikkautuu nätisti. Kaikki puumateriaalit toimivat kaiverrukseen hyvin. Puu voi syttyä tuleen, varsinkin pihkaiset ja öljyiset puut.
Urealiimattu vaneri Laseroitavaksi vaneriksi sopii tällä tietoa vain urealiimattu (ureaformaldehydipohjainen liima) vaneri (EN 314-2, luokka 1, interior; esim. UPM Wisa Interior). Leikkautuu ja kaivertuu nätisti. Tarkista vanerin tyyppi aina ennen leikkausta!
MDF/puristelevyt Leikkautuvat nätisti ja tarkasti. Reunat voivat hiiltyä isommilla tehoilla.
Paperi/kartonki Leikkautuu hyvin pienillä tehoilla. Voi syttyä tuleen.
Pahvi Leikkautuu. Aaltopahvista voi leikata myös ylemmän puolen jättäen pohjan ehjäksi. Voi syttyä tuleen, savuaa.
Akryyli (Polymetyylimetakrylaatti=PMMA, pleksi) Paras laserointimateriaali, leikkautuu ja kaivertuu nätisti. Mahdollista myös maalata akryylimaalilla ja kaivertaa maali pois, jättää nätin merkinnän. Löytyy myös valmiiksi pinnoitettuna levynä, johon on hyvä tehdä merkkaukset. Anna imurin poistaa leikkauskäry ennen laserin kannen avaamista.
Ohut polykarbonaatti (1 mm) Leikkautuu jotenkin, mutta sotkee koneen keltaisella pölyllä ja värjäytyy, reunat sulaa. Saattaa savuttaa voimakkaasti.
Delrin (polyasetaali) Leikkautuu Levyjen säilytykseen hyvä kiinnittää huomiota, menee helposti kieroon ja sitten laserointi hankalaa.
Kapton-teippi Ohut kalvo leikkautuu tarkasti.
Kankaat, huopa Leikkautuu materiaalista riippuen: Muoviset kankaat voivat kärytä ja savuta, luonnonkuidut voivat palaa eivätkä välttämättä leikkaannu. Savuaa/voi palaa.
Aito nahka Käryää todella pahasti, mutta leikkaantuu ja kaivertuu kelvollisesti. Vain aito nahka, keinonahka kiellettyjen listalla. Haisee todella pahalta.
KLORINOIMATON kumi Leikkautuu, mutta käryää. Varo klorinoituja materiaaleja.
Lasi Kaivertuu rosoisesti, ei voi leikata läpi. Vain kaiverrus! Saattaa haljeta.
Anodisoitu alumiini, pinnoitetut metallit Merkkautuu nätisti, varsinkin tummaan pintaan jää hyvä jälki. Vain kaiverrus!

Kielletyt materiaalit

Materiaali Vaara Selitys
PVC/vinyyli/keinonahka Tuottaa kloorikaasua! Kaikki klorinoidut materiaalit vapauttavat kloorikaasua palaessaan. Kaasut syövyttävät ja hapettavat leikkurin osat pilalle. Ärsyttävät hengitystä ja silmiä, voi aiheuttaa hengitystievaurioita suuremmissa määrin (1. maailmansodan taistelukaasu).
ABS Vapauttaa syanidikaasuja, sulaa. Ei leikkaudu kunnolla, sulaa ja voi syttyä tuleen. Vapauttaa palaessaan syanidikaasuja ja myrkyllistä savua, jotka ovat terveydelle haitallisia.
SAN, styreeni-akryylinitriili Samoja ainesosia kuin ABS:ssa.
Paksu polykarbonaatti (> 1 mm), Lexan Leikkautuu huonosti, sotkee koneen. Absorboi lasersäteilyn tehokkaasti, sulattaa pinnan. Saattaa syttyä tuleen. Tuottaa keltaista pölyä, joka sotkee koneen linssit ja peilit.
HDPE ja muut herkästi sulavat muovit Sulaa ja syttyy tuleen. Tiputtelee palavia sulaneita pisaroita.
Polystyreeni, polypropeeni ja muut vaahtomaiset muovit Sulaa ja syttyy tuleen. Iso tulipaloriski, sulavat herkästi ja syttyvät tuleen.
Hiilikuitu, lasikuitu Eivät leikkaudu, käryävät. Tuottavat pahoja käryjä, eivätkä leikkaudu.
Metallit Eivät leikkaudu. Heijastavat infrapunaa tehokkaasti joten metallit eivät leikkaudu ollenkaan.
Fenolihartsivaneri, “tavallinen” vaneri Ei leikkaudu läpi, palaa. Vaneri, jossa liima näkyy tummina raitoina reunoista, ei leikkaudu läpi. Se syttyy vain palamaan ja savuaa. Älä leikkaa! Pinnan kaiverrus onnistuu.

Nämä materiaalit on kielletty hyvistä syistä: Sotkevat koneen, ärsyttävät silmiä ja hengitystä ja/tai aiheuttavat tulipalon.

Laserleikkaus ja Kestävä Kehitys

Woozubstudio on sitoutunut kestävään kehitykseen. Laserleikkaus on energiatehokas ja vähäpäästöinen menetelmä, joka säästää materiaaleja ja ympäristöä. Valitsemalla meidät, tuet kestävää kehitystä.

#laserleikkaus #kestäväkehitys