Tietoa meistä & Laserleikkauspalvelu Tampere

Tarinamme

Tarinamme on intohimoa, luovuutta ja horjumatonta sitoutumista kestävään käsityötaitoon. Kaikki alkoi vuonna 2022, kun perheemme muutti Ukrainasta kauniiseen Tampereen kaupunkiin. Ukrainassa Sergii, taitava insinööri, ja Bohdana, lahjakas tanssija ja taidemaalari, olivat aina jakaneet rakkauden kaikkea käsityötä kohtaan ja syvän kunnioituksen luontoa kohtaan.

Saavuttuamme Suomeen innostuimme suomalaisten metsien kauneudesta ja paikallisen puun poikkeuksellisesta laadusta. Tämä uusi inspiraatio sai meidät kokeilemaan käsintehtyjä puu- ja vanerituotteita laserleikkaustekniikalla. Seinäkoristeista ja korvakoruista valaisimiin, rihkaisiin ja avaimenpereihin – luomuksemme heräsivät eloon yksi kerrallaan.

Suomalainen ystävämme näki potentiaalia siinä, mikä alun perin oli vain harrastus. He olivat vaikuttuneita luomuksemme ainutlaatuisuudesta, ja he ehdottivat, että harkitsemme harrastuksen muuttamista bisnekseksi. Rohkaisu sytytti meissä valoa. Ymmärsimme, että voimme jakaa luovuutemme ja intohimomme muiden kanssa samalla kun edistämme kestävämpää tulevaisuutta käyttämällä ympäristöystävällisiä materiaaleja.

Tarinamme ei kuitenkaan lopu tähän. Jatkamme joka päivä luomista ja innovointia sen ilon ja täyttymyksen johdosta, jonka saamme näkemällä ilon asiakkaidemme kasvoilla, kun he saavat tuotteitamme. Matkamme on juuri alkanut, emmekä malta odottaa, mihin se meidät vie. Oletpa sitten taiteen ihailija, tietoinen kuluttaja tai luonnonystävä, kutsumme sinut mukaan tälle matkalle.

Tehtävämme

Missiomme WooZub Studiossa on enemmän kuin vain käsintehtyjen tuotteiden luominen; kyse on kappaleiden luomisesta tarkoituksella ja intohimolla. Olemme sitoutuneet tarjoamaan ainutlaatuisia ja laadukkaita puu- ja vanerituotteita, jotka on suunniteltu harkiten ja valmistettu huolellisesti. Seinäkoristeista ja korvakoruista valaisimiin, rihkaisiin, avaimenpereihin ja muihin tuotteisiin, jokainen valmistamamme esine on osoitus omistautumisestamme käsityötaitoon ja ympäristön kunnioittamiseen. Hankimme kaikki materiaalimme ympäristöystävällisiltä toimittajilta ja teemme jatkuvasti innovaatioita minimoidaksemme ympäristöjalanjälkemme entisestään.

Ymmärrämme, että luomamme tuotteet eivät ole vain esineitä, vaan ne ovat henkilökohtaisen tyylin ja tunteen laajennuksia. Uskomme tuotteidemme voimaan kohottaa tiloja, herättää iloa ja kertoa tarinoita. Missiomme on parantaa asiakkaidemme arjen kokemuksia, auttaa heitä ilmaisemaan ainutlaatuista tyyliään ja osallistumaan heidän kanssaan tekemään kestävämpiä valintoja.

Työmme avulla pyrimme inspiroimaan käsintehtyjen, ympäristötietoisten tuotteiden arvostusta ja pyrimme edistämään yhteisöämme ja planeettaamme.