Sublimaatiotulostus ja brändäys

 Kenelle kiinnostunut:

Huomio kaikki luovat ja yrittäjät – Sublimaatiotulostus!

Avaa eloisan ja monipuolisen mallin voima sublimaatiotulostuspalveluillamme. Sukella maailmaan, jossa mielikuvituksesi ei tunne rajoja ja jossa jokainen idea herää henkiin upeissa väreissä ja yksityiskohdissa. Tässä on katsaus siihen, kuka voi hyödyntää sublimaatiotulostuspalveluidemme taikuutta:

 1. Asusuunnittelijat: Korosta vaatesuunnitteluasi eloisilla ja yksityiskohtaisilla printeillä, jotka sopivat täydellisesti räätälöityihin vaatelinjoihin ja ainutlaatuisiin muotiasuihin.
 2. Urheilujoukkueet ja seurat: Luo yksilöllisiä pelipaidoita, univormuja ja urheiluasuja, joissa on joukkuelogot ja dynaaminen grafiikka, jotka erottuvat kentällä tai kentällä.
 3. Mainostuoteyritykset: Paranna myynninedistämistuotetarjontaasi yksilöllisesti suunnitelluilla tuotteilla, kuten mukeilla, laukkuilla ja tarvikkeilla, jotka jättävät pysyvän vaikutelman.
 4. Tapahtumasuunnittelijat: Lisää tapahtumiin persoonallista ilmettä räätälöidyillä bannereilla, kylteillä ja mainosmateriaaleilla, jotka kuvastavat tilaisuuden teemaa ja brändäystä.
 5. Lahjakaupat: Tarjoa asiakkaille mahdollisuus personoida lahjoja ja muistoesineitä mukautetuilla malleilla ja kuvilla, mikä tekee jokaisesta lahjasta erityisen erikoisen.
 6. Sisustussuunnittelijat: Mukauta kodin sisustustuotteita, kuten tyynyjä, peittoja ja seinätaidetta ainutlaatuisilla malleilla ja kuvioilla, jotka sopivat minkä tahansa tilan estetiikkaan.
 7. Valokuvaajat: Muunna valokuvat upeiksi tulosteiksi useilla eri tuotteilla, kuten kanvastulosteilla, valokuvapaneeleilla ja puhelinkuorilla, tarjotaksesi asiakkaille ikimuistoisia muistoesineitä.
 8. Pienet yritykset: Luo merkkituotteita ja myynninedistämistuotteita lisätäksesi brändin näkyvyyttä ja houkutellaksesi uusia asiakkaita yritykseesi.
 9. Käsityöläiset ja tee-se-itse-harrastajat: Tutustu loputtomiin luoviin mahdollisuuksiin sisällyttämällä räätälöityjä painettuja malleja askarteluprojekteihisi scrapbookingista korujen valmistukseen.
 10. Koulut ja yliopistot: Tulosta mukautettuja malleja kouluhenkisiin vaatteisiin, univormuihin ja mainostuotteisiin esitelläksesi tiimin ylpeyttä ja edistääksesi yhteisöllisyyttä.
 11. Majoitusteollisuus: Mukauta asiakkaiden mukavuuksia ja hotellituotteita räätälöityjen kuvioiden avulla, jotka lisäävät ripauksen ylellisyyttä ja ainutlaatuisuutta vieraskokemukseen.
 12. Tapahtuman järjestäjät: Muokkaa tapahtumatuotteita, kuten t-paitoja, laukkuja ja merkkejä, luodaksesi osallistujille ikimuistoisia muistoesineitä ja edistääksesi tapahtuman brändäystä.
 13. Markkinointitoimistot: Tarjoa asiakkaille innovatiivisia myynninedistämisratkaisuja sisällyttämällä räätälöityjä painotuotteita markkinointikampanjoihin, messujen esittelyihin ja yrityslahjoihin.
 14. Muotisuunnittelijat: Kokeile sublimaatiopainatusta luodaksesi silmiinpistäviä kuvioita, tekstuureja ja grafiikkaa kankaille muotikokoelmia ja kiitorataesityksiä varten.
 15. Kuntokeskukset: Tulosta merkkituotteita ja tarvikkeita kuntosalin jäsenille, kuten vesipulloja, pyyhkeitä ja aktiivisia vaatteita, parantaaksesi brändin näkyvyyttä ja asiakasuskollisuutta.
 16. Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot: Luo mukautettuja tuotteita, kuten t-paitoja ja varainkeruutuotteita, lisätäksesi tietoisuutta ja tukeaksesi tärkeistä syistä ja hyväntekeväisyysaloitteista.
 17. Nähtävyydet: Tuota mukautettuja matkamuistoja ja tuotteita, joissa on ikonisia maamerkkejä ja luonnonkauniita näkymiä vierailijoiden ilahduttamiseksi ja lisätulojen saamiseksi.
 18. Musiikkibändit ja artistit: Tulosta mukautettuja tuotteita, kuten t-paitoja, julisteita ja albumien kansia, edistääksesi musiikkijulkaisuja, kiertueita ja fanien sitoutumista.
 19. Hääsuunnittelijat: Mukauta häälahjoja, sisustusta ja asusteita mukautetuilla kuvioilla ja monogrammeilla, jotka lisäävät persoonallisuutta erityiseen päivään.
 20. Terveys- ja hyvinvointiyritykset: Tulosta motivoivia lainauksia, vakuutuksia ja hyvinvointiaiheisia malleja tuotteisiin, kuten joogamattoihin, vesipulloihin ja lehtiin, innostaaksesi asiakkaita ja edistämään hyvinvointia.

Edut asiakasyritykselle:

 • Parannettu luovuus: Päästä luovuutesi valloilleen räätälöidyillä malleilla;
 • Aikatehokkuus: Tehokas työnkulkumme varmistaa projektin nopean valmistumisen;
 • Laatuvaikutus: Paranna tuotteidesi laatua tarkalla leikkauksella tai kaiverruksella;
 • Kestävät valinnat: Hyödynnä ympäristöystävällisiä materiaaleja ja vastuullista hankintaa;
 • Ainutlaatuiset tarjoukset: Erotu markkinoilla ainutlaatuisilla luomuksilla.

Tilausprosessi:

Tilauksen tekeminen meiltä ei ole ongelma. Lähetä vain mallisi, niin tiimimme opastaa sinua prosessin läpi. Suunnittelun hyväksymisestä tuotantopäivityksiin pidämme sinut ajan tasalla joka vaiheesta. Tyytyväisyytesi on meille etusijalla.
 • Voit lähettää meille ideasi ja projektisi, katso kohta "Oma suunnittelu";
 • Voit valita palvelun tai tuotteen, lähettää malleja, maksaa verkkokaupassamme;
 • Tai soita meille (puhumme englantia tai ukrainaa).

Tilaa palvelu oman suunnittelusi mukaan:

 1. Maksa tilauksesta
 2. Onnistuneen maksun jälkeen lataa piirustus alla olevaan lomakkeeseen tai, jos se ei toimi, lähetä se meille postitse (muista liittää mukaan maksajan yhteystiedot). Hyväksymme vain alla mainituissa muodoissa olevia tiedostoja.
 3. Valmistumisen jälkeen lähetämme tuotteen sinulle määritettyyn osoitteeseen tai voit noutaa sen osoitteestamme.

Formats: *.svg, *.ai, *.dxf, *.jpg, *.jpeg, *.png

 

 

Sublimaatiotulostus

Sublimaatiotulostin

Lämpöpuristimet

Lämpöpuristimet

Maksimi kapasiteetti:

Voimme tehdä suuria määriä. Materiaalin määrä, paksuus ja suunnittelutiheys. Esimerkiksi: Kuukaudessa voimme valmistaa noin 1000 kappaletta A4-arkin mitoilla.

Materiaalinhankinta: Sublimaatiotulostus

Mahdollisuus ostaa materiaalia myymälästämme tai kumppanimme myymälästä.

Hankintamme keskittyy laatuun, kestävyyteen ja ympäristöystävällisyyteen. Projektisi hyötyvät huolellisesti valituista materiaaleistamme.

 

 

Sublimaatio T-paidassa

Sublimaatio T-paidassa

Sublimaatio pulloissa

Sublimaatio pulloissa

Sublimaatio korvakoruissa

Sublimaatio korvakoruissa

Sublimaatio mukeissa

Sublimaatio mukeissa

 

Kankaat laserleikkauspalvelut

Laadunvalvonta:

Tarkkuus ja tarkkuus ovat leikkaus- ja kaiverruspalveluidemme perusta. Laadunvarmistustoimenpiteemme varmistavat, että jokainen tuote täyttää korkeimmat standardit. Nauti virheettömistä leikkauksista tai kaiverruksista, jotka tuovat ideasi eloon.
 • Tarkistamme tuotteemme joka vaiheessa;
 • Edistämme paikallisten, laadukkaiden materiaalien käyttöä;
 • Saamme asiakkailta palautetta lisäparannuksista.

Maksuvaihtoehdot:

Sinun mukavuutesi on meille etusijalla. Siksi tarjoamme erilaisia maksutapoja palvellaksemme kaikkia asiakkaitamme. Tässä ovat käytettävissä olevat vaihtoehdot:
 • Käteinen: Maksa suoraan tilauksen noudon tai vastaanoton yhteydessä.
 • Luotto-/pankkikortti: Hyväksymme laajan valikoiman yleisimpiä kortteja.
 • Digitaaliset maksut: Koe saumattomat maksut Apple Paylla ja Google Paylla.
 • Ei-käteinen tili: Tämä vaihtoehto on ihanteellinen yrityksille ja joukkotilauksille.

Alennuspöytä

Ostoskorissa valittujen tuotteiden kokonaishinta, euro Alennusprosentti
100-500 5% alennus
501 – 1000 10% alennus
1001-5000 15% alennus
5001 – 10000 20% alennus
10001 ja yli 25% alennus
Meillä on erilaisia alennus- ja kumppanuusohjelmia. Olemme avoimia neuvotteluille ja molemminpuolisille eduille. Ei vain suoran voiton saamiseksi, vaan myös edistäminen tai taidekumppanuus.

Toimitus:

Tilauksesi turvallisen ja nopean toimituksen varmistaminen on meille ratkaisevan tärkeää. Laajennamme asiakkaillemme erilaisia toimitusvaihtoehtoja ympäri Suomen:
 • Itsetoimitus: Voit vapaasti noutaa tilauksesi suoraan tiloistamme. Tämä varmistaa, että saat tavarasi heti, kun ne on valmistettu.
 • Postitse: Yhteistyömme hyvämaineisten postipalvelujen kanssa takaa, että tilauksesi saapuu perille moitteettomassa kunnossa, missä päin Suomea tahansa oletkin.
Tyytyväisyytesi ja selkeys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja tuotanto-, maksu- tai toimitusmenettelyistämme, ota meihin yhteyttä. Olemme täällä auttaaksemme sinua.

Tarjoamme palvelujamme ja toimitamme tuotteitamme koko Suomen alueelle. Erityisesti: Helsinki, Tampere, Espoo, Turku, Vantaa, Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Kouvola, Pori, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Kotka, Salo, Porvoo, Kokkola, Lohja, Hyvinkää , Nurmijärvi, Järvenpää, Rauma, Kirkonummi, Tuusula, Kayaani, Savonlinna, Kerava, Nokia, Kaarina, Juloyärvi, Kangasala, Jyväskülen Maalaiskunta, Riihimäki...

Miksi valita meidät:

Valitse WooZubStudio vertaansa vailla olevaa asiantuntemusta, huipputeknologiaa ja sitoutumista muuttamaan ideasi todellisiksi, kauniisti muotoilluiksi tuotteiksi. Yhdistämme luovuuden ja tarkkuuden saavuttaaksemme odotukset ylittävät tulokset.
 • Olemme paikallinen yritys, joka yhdistää suomalaisen pitkäaikaisten suhteiden ja laadun kulttuurin;
 • Kommunikoimme yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kanssa auttaaksemme häntä ratkaisemaan ongelmansa ja lisäämään asioidensa onnistumista.
✨🔗 Muuta unelmat todeksi! Ota meihin yhteyttä nyt saadaksesi tarkkuutta jokaisessa yksityiskohdassa WooZub Studion laserpalveluilla. Sinun visiosi, meidän asiantuntemuksemme. Luo poikkeuksellista tänään! ✨🔗