Tarrojen valmistus ja liimaus

 Kenelle kiinnostunut:

Tarravalmistus- ja liimauspalvelut avaavat oven luovuudelle ja laajentavat palveluvalikoimaa asiakkaillesi. Tässä muutamia esimerkkejä asiakkaista, jotka saattavat olla kiinnostuneita tarrojen valmistus- ja liimauspalveluistamme:

 1. Paikalliset yritykset: Tarrat ovat kustannustehokas markkinointityökalu paikallisille yrityksille, jotka lisäävät brändin näkyvyyttä ja mainostavat erikoistarjouksia.
 2. Tapahtumasuunnittelijat: Tarroja voidaan käyttää tapahtuman brändäämiseen, etiketöintiin ja yhtenäisen teeman luomiseen. Ne ovat monipuolinen työkalu kaikenlaisiin tapahtumiin.
 3. Taiteilijat ja suunnittelijat: Creativet voivat käyttää tarroja esitelläkseen taideteoksiaan, mainostaakseen brändiään tai lisätäkseen luomuksiinsa ainutlaatuista ilmettä.
 4. Koulut ja oppilaitokset: Tarroja voidaan käyttää merkitsemään, järjestämään ja lisäämään hauskoja elementtejä oppimateriaaliin. Ne sopivat hyvin kouluihin, korkeakouluihin ja koulutustapahtumiin.
 5. Tuotepakkaukset pienyrityksille: Pienet yritykset, jotka haluavat lisätä tuotepakkauksiinsa persoonallista ilmettä, voivat käyttää mukautettuja tarroja tuotemerkin luomiseen.
 6. Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot: Tarroja voidaan käyttää varainkeruussa, tietoisuuden levittämisessä ja syiden edistämisessä. Ne ovat kustannustehokas tapa saada kannattajia mukaan.
 7. Yksilöt ja harrastajat: Henkilöt, jotka nauttivat käsityöstä, sisustamisesta tai omaisuutensa personoimisesta, voivat käyttää tarroja tee-se-itse-projekteihin.
 8. Verkkokaupan omistajat: Verkkokauppayritykset voivat sisällyttää toimitettuihin tuotteisiinsa merkkitarroja parantaakseen pakkausten purkamiskokemusta ja kannustaakseen brändiuskollisuutta.
 9. Markkinointi- ja mainostoimistot: Tarrat voivat olla osa mainoskampanjoita, sissimarkkinointia tai lahjoituksia tapahtumissa. Ne ovat konkreettinen ja mieleenpainuva mainosväline.
 10. Kunnat ja kunnat: Tarroja voidaan käyttää kansalaistoimintaan, tiedotuskampanjoihin ja yhteisötapahtumien edistämiseen.
 11. Autojen harrastajat: Autojen omistajat ja harrastajat käyttävät usein tarroja ajoneuvojen mukauttamiseen, persoonallisuutensa ilmaisemiseen tai sidossuhteiden esittelyyn.
 12. Terveys- ja kuntoilumerkit: Tarroja voidaan käyttää kuntosalilaitteiden brändäämiseen, mainoslahjoihin tai kannustimena asiakkaille, jotka saavuttavat kuntoilun virstanpylväitä.
 13. Kahvilat ja kahvilat: Tarroja voidaan käyttää brändäykseen, kanta-asiakasohjelmiin tai myytäviksi tavarana kahviloissa.
 14. Hääsuunnittelijat: Tarroja voidaan käyttää hääkutsuissa, palveluksissa ja temaattisissa elementeissä häätapahtumissa.

Edut asiakasyritykselle:

 • Parannettu luovuus: Päästä luovuutesi valloilleen räätälöidyillä malleilla;
 • Aikatehokkuus: Tehokas työnkulkumme varmistaa projektin nopean valmistumisen;
 • Laatuvaikutus: Paranna tuotteidesi laatua tarkalla leikkauksella tai kaiverruksella;
 • Kestävät valinnat: Hyödynnä ympäristöystävällisiä materiaaleja ja vastuullista hankintaa;
 • Ainutlaatuiset tarjoukset: Erotu markkinoilla ainutlaatuisilla luomuksilla.

Tilausprosessi:

Tilauksen tekeminen meiltä ei ole ongelma. Lähetä vain mallisi, niin tiimimme opastaa sinua prosessin läpi. Suunnittelun hyväksymisestä tuotantopäivityksiin pidämme sinut ajan tasalla joka vaiheesta. Tyytyväisyytesi on meille etusijalla.
 • Voit lähettää meille ideasi ja projektisi, katso kohta "Oma suunnittelu";
 • Voit valita palvelun tai tuotteen, lähettää malleja, maksaa verkkokaupassamme;
 • Tai soita meille (puhumme englantia tai ukrainaa).

Tilaa palvelu oman suunnittelusi mukaan:

 1. Maksa tilauksesta
 2. Onnistuneen maksun jälkeen lataa piirustus alla olevaan lomakkeeseen tai, jos se ei toimi, lähetä se meille postitse (muista liittää mukaan maksajan yhteystiedot). Hyväksymme vain alla mainituissa muodoissa olevia tiedostoja.
 3. Valmistumisen jälkeen lähetämme tuotteen sinulle määritettyyn osoitteeseen tai voit noutaa sen osoitteestamme.

Formats: *.svg, *.ai, *.dxf, *.lbrn, *.lbrn2,*.jpg, *.jpeg, *.png

Tarrojen valmistus ja liimaus Tarrojen valmistus ja liimaus

Maksimi kapasiteetti:

Voimme tehdä suuria määriä. Määrä riippuu materiaalista, sen paksuudesta ja suunnittelutiheydestä. Esimerkiksi: laserleikkaus vaneria yli 120 m2 kuukaudessa, eli esim. yli 66 000 vanerikorvakorua tai 24 m2 kaiverrus, joka on esimerkiksi 2500 kertaa toistettu lause, jonka koko on 5×20 cm. Voit selvittää, kuinka kauan tietyn mallisi valmistaminen kestää.

Materiaalinhankinta: tarrojen valmistus ja liimaus

Mahdollisuus ostaa materiaalia myymälästämme tai kumppanimme myymälästä.

Hankintamme keskittyy laatuun, kestävyyteen ja ympäristöystävällisyyteen. Projektisi hyötyvät huolellisesti valituista materiaaleistamme.

 

Tarrojen valmistus ja liimaus

Vaatteiden lämpösiirtotulostus

Toimiston sisäseinätarra

Tarrojen valmistus ja liimaus

Tarra merkkejä

Tarrojen valmistus ja liimaus

Tarran tekeminen ja liittäminen

Tarrojen valmistus ja liimaus

Ikkunatarrojen valmistus

Tarrojen valmistus ja liimaus

Tarrojen valmistus ja liimaus

Autotarrojen tekeminen

Tarrojen valmistus ja liimaus

Vinyyli elokuva

 

Kankaat laserleikkauspalvelut

Laadunvalvonta:

Tarkkuus ja tarkkuus ovat leikkaus- ja kaiverruspalveluidemme perusta. Laadunvarmistustoimenpiteemme varmistavat, että jokainen tuote täyttää korkeimmat standardit. Nauti virheettömistä leikkauksista tai kaiverruksista, jotka tuovat ideasi eloon.
 • Tarkistamme tuotteemme joka vaiheessa;
 • Edistämme paikallisten, laadukkaiden materiaalien käyttöä;
 • Saamme asiakkailta palautetta lisäparannuksista.

 

Maksuvaihtoehdot:

Sinun mukavuutesi on meille etusijalla. Siksi tarjoamme erilaisia maksutapoja palvellaksemme kaikkia asiakkaitamme. Tässä ovat käytettävissä olevat vaihtoehdot:
 • Käteinen: Maksa suoraan tilauksen noudon tai vastaanoton yhteydessä.
 • Luotto-/pankkikortti: Hyväksymme laajan valikoiman yleisimpiä kortteja.
 • Digitaaliset maksut: Koe saumattomat maksut Apple Paylla ja Google Paylla.
 • Ei-käteinen tili: Tämä vaihtoehto on ihanteellinen yrityksille ja joukkotilauksille.

Discount table for Kankaat laserleikkauspalvelut

Alennuspöytä

Ostoskorissa valittujen tuotteiden kokonaishinta, euro Alennusprosentti
100-500 5% alennus
501 – 1000 10% alennus
1001-5000 15% alennus
5001 – 10000 20% alennus
10001 ja yli 25% alennus
Meillä on erilaisia alennus- ja kumppanuusohjelmia. Olemme avoimia neuvotteluille ja molemminpuolisille eduille. Ei vain suoran voiton saamiseksi, vaan myös edistäminen tai taidekumppanuus.

Toimitus:

Tilauksesi turvallisen ja nopean toimituksen varmistaminen on meille ratkaisevan tärkeää. Laajennamme asiakkaillemme erilaisia toimitusvaihtoehtoja ympäri Suomen:
 • Itsetoimitus: Voit vapaasti noutaa tilauksesi suoraan tiloistamme. Tämä varmistaa, että saat tavarasi heti, kun ne on valmistettu.
 • Postitse: Yhteistyömme hyvämaineisten postipalvelujen kanssa takaa, että tilauksesi saapuu perille moitteettomassa kunnossa, missä päin Suomea tahansa oletkin.
Tyytyväisyytesi ja selkeys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja tuotanto-, maksu- tai toimitusmenettelyistämme, ota meihin yhteyttä. Olemme täällä auttaaksemme sinua.

Tarjoamme palvelujamme ja toimitamme tuotteitamme koko Suomen alueelle. Erityisesti: Helsinki, Tampere, Espoo, Turku, Vantaa, Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Kouvola, Pori, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Kotka, Salo, Porvoo, Kokkola, Lohja, Hyvinkää , Nurmijärvi, Järvenpää, Rauma, Kirkonummi, Tuusula, Kayaani, Savonlinna, Kerava, Nokia, Kaarina, Juloyärvi, Kangasala, Jyväskülen Maalaiskunta, Riihimäki...

Miksi valita meidät:

Valitse WooZubStudio vertaansa vailla olevaa asiantuntemusta, huipputeknologiaa ja sitoutumista muuttamaan ideasi todellisiksi, kauniisti muotoilluiksi tuotteiksi. Yhdistämme luovuuden ja tarkkuuden saavuttaaksemme odotukset ylittävät tulokset.
 • Olemme paikallinen yritys, joka yhdistää suomalaisen pitkäaikaisten suhteiden ja laadun kulttuurin;
 • Kommunikoimme yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kanssa auttaaksemme häntä ratkaisemaan ongelmansa ja lisäämään asioidensa onnistumista.
✨🔗 Muuta unelmat todeksi! Ota meihin yhteyttä nyt saadaksesi tarkkuutta jokaisessa yksityiskohdassa WooZub Studion laserpalveluilla. Sinun visiosi, meidän asiantuntemuksemme. Luo poikkeuksellista tänään! ✨🔗