Toimitus & Palautukset

Ymmärrämme, että toimituksen nopeus ja joustavuus ovat avainasemassa erinomaisessa asiakaskokemuksessa. Tästä syystä olemme sitoutuneet tarjoamaan luotettavan ja tehokkaan toimitus- ja palautusprosessin.

Tuotantoaika

Jokainen tuote on valmistettu suurella huolella ja yksityiskohdilla, joten tuotantoaika sovitaan yksilöllisesti. Tuotannon kesto riippuu tilauksen monimutkaisuudesta ja määrästä. Otamme sinuun yhteyttä tilauksen jälkeen ja sovimme parhaan mahdollisen tuotantoajan.

Toimitus

Tarjoamme kaksi toimitustapaa: itsetoimitus Tampereelta tai lähetys Postin kautta. Itsetoimituksessa voit noutaa tilauksesi suoraan Tampereen myymälästämme. Jos valitset toimituksen Postin kautta, toimitamme tilauksesi sinulle Postin hinnaston ja toimitusaikojen mukaisesti.

Palautukset

Toivomme, että olet tyytyväinen Woozubstudio-tuotteisiisi. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen ostokseesi, ota meihin yhteyttä niin voimme sopia palautuksesta. Huomaa, että räätälöidyt tuotteet ovat lopullisia, eikä niitä voi palauttaa, ellei tuotteessa ole valmistusvirhettä.

Kiitos, että valitsit Woozubstudio – ylpeästi suomalainen ja paikallisesti valmistettu!