Tuotanto, maksu ja toimitus

Tuotanto:

Jokainen luomamme kappale on valmistettu huolellisesti yksityiskohtiin huomioiden, mikä takaa asiakkaillemme korkeimman laadun. Tuotantoaikajana voi vaihdella suunnittelun monimutkaisuuden ja tilauksen määrän mukaan. Vaikka pyrimme aina tehokkuuteen, pääpainomme on edelleen työmme taiteellisuuden ja huippuosaamisen ylläpitämisessä.

Erityishuomautus tietyille materiaaleille:

Jos haluat kaivertaa tai leikata tiettyä materiaalia, toimita varakappale kyseisestä materiaalista. Näin voimme määrittää ja asettaa optimaaliset asetukset laserkoneellemme varmistaen tarkkuuden ja parhaan mahdollisen lopputuloksen projektillesi.

Tilaa palvelu oman suunnittelusi mukaan:

  1. Maksa tilauksesta
  2. Onnistuneen maksun jälkeen lataa piirustus alla olevaan lomakkeeseen tai, jos se ei toimi, lähetä se meille postitse (muista liittää mukaan maksajan yhteystiedot). Hyväksymme vain alla mainituissa muodoissa olevia tiedostoja.
  3. Valmistumisen jälkeen lähetämme tuotteen sinulle määritettyyn osoitteeseen tai voit noutaa sen osoitteestamme.

Maksuvaihtoehdot:

Sinun mukavuutesi on meille etusijalla. Siksi tarjoamme erilaisia maksutapoja palvellaksemme kaikkia asiakkaitamme. Tässä ovat käytettävissä olevat vaihtoehdot:
  • Käteinen: Maksa suoraan tilauksen noudon tai vastaanoton yhteydessä.
  • Luotto-/pankkikortti: Hyväksymme laajan valikoiman yleisimpiä kortteja.
  • Digitaaliset maksut: Koe saumattomat maksut Apple Paylla ja Google Paylla.
  • Ei-käteinen tili: Tämä vaihtoehto on ihanteellinen yrityksille ja joukkotilauksille.

Toimitus:

Tilauksesi turvallisen ja nopean toimituksen varmistaminen on meille ratkaisevan tärkeää. Laajennamme asiakkaillemme erilaisia toimitusvaihtoehtoja ympäri Suomen:
  • Itsetoimitus: Voit vapaasti noutaa tilauksesi suoraan tiloistamme. Tämä varmistaa, että saat tavarasi heti, kun ne on valmistettu.
  • Postitse: Yhteistyömme hyvämaineisten postipalvelujen kanssa takaa, että tilauksesi saapuu perille moitteettomassa kunnossa, missä päin Suomea tahansa oletkin.
Tyytyväisyytesi ja selkeys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja tuotanto-, maksu- tai toimitusmenettelyistämme, ota meihin yhteyttä. Olemme täällä auttaaksemme sinua.

Tarjoamme palvelujamme ja toimitamme tuotteitamme koko Suomen alueelle. Erityisesti: Helsinki, Tampere, Espoo, Turku, Vantaa, Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Kouvola, Pori, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Kotka, Salo, Porvoo, Kokkola, Lohja, Hyvinkää , Nurmijärvi, Järvenpää, Rauma, Kirkonummi, Tuusula, Kayaani, Savonlinna, Kerava, Nokia, Kaarina, Juloyärvi, Kangasala, Jyväskülen Maalaiskunta, Riihimäki...