Handmade merkit omalla tekstillä, vaneri 20 kpl

18.00

Handmade merkit omalla tekstillä – Räätälöidyt vanerikyltit (20 pcs) tarjoavat persoonallisen ilmeen mihin tahansa tilaan tai tapahtumaan. Laserleikattu ja kaiverrettu suomalaisesta koivuvanerista. Mitat: 1,8 cm x 4,0 cm. Täydellinen valinta kodin sisustukseen, tapahtumiin tai lahjoihin. 🌟

Kuvaus

📌 Handmade merkit omalla tekstillä – vaneri (20 kpl)

✨ Tuo persoonallinen ilme mihin tahansa tilaan tai tapahtumaan käsintehdyillä vanerikylteillämme, jotka on räätälöity omalla tekstilläsi. Tämä sarja sisältää 20 ainutlaatuista kylttiä, jotka on laserleikattu ja kaiverrettu korkealaatuisesta vanerista, mikä takaa tarkkuuden ja kestävyyden. Nämä kyltit sopivat ihanteellisesti häihin 💍, liiketapahtumiin 🏢, kodin sisustukseen 🏡 tai henkilökohtaisiin lahjoihin 🎁. Ne voidaan suunnitella sopimaan mihin tahansa teemaan tai tyyliin.

🌿 Luonnollinen viimeistely antaa jokaiselle kyltille lämpimän ja ainutlaatuisen ilmeen. Voit valita haluamasi fontin ja viestin ✍️, joten nämä kyltit ovat täydellinen tapa esitellä luovuuttasi tai brändiäsi.

Ominaisuudet:

  • 🖼️ 20 muokattavaa vanerikylttiä
  • ⚙️ Laserleikattu ja kaiverrettu tarkkuuden vuoksi
  • 🌱 Valmistettu ympäristöystävällisestä, laadukkaasta suomalaisesta koivuvanerista
  • 🎉 Täydellinen tapahtumiin, kodin sisustukseen, kylteihin tai lahjoihin
  • 🖋️ Mukauta omalla tekstilläsi valitsemallasi fontilla

Mitat:
📏 Jokaisen kyltin mitat ovat 1,8 cm x 4,0 cm, joten ne sopivat ihanteellisesti pieniin mutta vaikuttaviin näytöksiin.

🌟 Lisää henkilökohtaista tai ammatillista ilmettä näillä kauniilla käsintehdyillä vanerikylteillä, jotka on räätälöity juuri sinun visiosi mukaan!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.