Eero Huttula

Minusta ja taiteestani:

Moi kaikille! Nimeni on Bohdana ja olen ukrainalainen tyttö, joka pakeni perheineen sodasta Suomeen. Taiteellinen nousuni alkoi lapsena, kun otin siveltimen käteeni ja aloin maalata, ja Suomessa keksin ensimmäiset satuhahmoni. Se oli pakoni todellisuudesta ja tapa ilmaista mielikuvitustani ja luovaa potentiaaliani.

Tyyli ja inspiraatio:
Taiteellista tyyliäni voidaan kuvata upeaksi ja värikkääksi. Haluan luoda kirkkaita ja ainutlaatuisia kuvia, jotka kutsuvat katsojan fantasian ja uskomattomien seikkailujen maailmaan. Inspiraationi ovat luonto, unelmat ja sadut. Teemojen suhteen pidän taianomaisista satuhahmoista, kukista ja lumoavista maisemista.

Työt ja projektit:
Yksi suosikkiprojekteistani on “FUSIKI” -piirustussarjani, joka heijastaa näkemystäni maagisesta maailmasta, jossa on hauskoja ja yllättäviä hahmoja. Heillä jokaisella on oma ainutlaatuinen tarinansa ja luonteensa, mikä tekee niistä erityisiä minulle. Lisäksi teen myös värikkäitä hiusasusteita, laukkuja ja kukkaroita.

Voit vapaasti katsoa töitäni verkkosivuilla tai portfoliossa. Olen aina avoin uusille projekteille ja yhteistyölle, ja jaan mielelläni luovan maailmani kanssasi!

 

Portfolio:

Buy it>>>

Tapahtumat ja artikkelit:

More>>>