Lasercut Tampere: Käsityön tarkkuus ja myötätunto Ukrainan lapsille

Paikallinen käsityö, globaali vaikutus:

Tampereen sydämessä sijaitseva WooZubStudio on osoitus taiteellisuuden ja myötätunnon yhdistelmästä. Vaikka olemme ylpeitä tarkkuuslaserleikkauspalveluistamme, visiomme on enemmän kuin pelkkä käsityö. Missiomme on yhdistää paikallinen kokemus globaaliin päämäärään: tukea Ukrainan sodan koettelemuksista kärsiviä Ukrainan lapsille.

Tehtävänanto:

WooZubStudio.com ei ole vain monimutkaisten laserleikkausmallien keskus, vaan myös alusta, joka on sitoutunut saamaan aikaan aitoa muutosta. Missiomme on kaksiosainen: tarjota vertaansa vailla olevaa käsityötaitoa paikallisesti Tampereella ja laajentaa myötätuntoamme Ukrainan lapsille maailmanlaajuisesti, jotta heillä on mahdollisuus rakentaa uudelleen, haaveilla ja menestyä.

Tarkoituksemme:

Tampereen vilkkailta kaduilta Ukrainan sodan runtelemiin maisemiin tavoitteemme pysyy yhtenäisenä: tehdä huolella ja huolehtia tarkoituksella. Jokaisen tuotteen tai palvelun myynnistä 10 % menee suoraan kuratoituun UNICEF-varainkeruukampanjaamme, jonka tavoitteena on tarjota välitöntä apua ja pitkäaikaista tukea konfliktista kärsiville ukrainalaisille lapsille.

Paremman tulevaisuuden luominen Lasercut Tampereella: 10% jokaisesta myynnistä menee suoraan sodan koettelemille ukrainalaisille lapsille. Seuraa lahjoituksiamme ja osallistu UNICEF-kampanjasivullamme.>>>

Liity kaksinkertaiseen tehtäväämme:

Valitsemalla WooZubStudion laserleikkaustarpeisiisi, et vain sijoita moitteettomaan taiteeseen; puolustat myös suurempaa asiaa. Jokainen osto, jokainen projekti, jokainen yhteistyö tuo meidät askeleen lähemmäs päämääräämme – valoisampaa ja toiveikkaampaa tulevaisuutta Ukrainan lapsille.

Kun paikallinen ammattitaito kohtaa globaalin empatian, voi tapahtua voimakas muutos. Kumppani kanssamme, ja luodaan toivon ja sitkeyden polku sekä Tampereella että Ukrainassa.